torsdag 17 februari 2011

Upplopp(et)

Nu är det inne på upploppet. Vi skulle nog önskat att allt var längre fram, men snickarlaget är fantastiska. Bra kvalitet, lätta att jobba med och snabba! Det är ju det här man har väntat på hela tiden, långt bygge färd mot hem, eller nåt sånt. Litteratur var inte mitt favoritämne i skolan.

Så här såg det ut i helgen i vårt blivande vardagsrum.


Så här är det i köket. Om ni tittar vi fönstret så saknas bänkskivan, HTH hade missat att vi ville ha en diskho, så det blev till att akut beställa en sådan och den kom idag. Bänkskivan var faktiskt otroligt blockerande, för innan skivan kom, kan man inte skruva fast köket och då kan det inte kaklas färdigt och elektrikerna kan inte sätta in elen till ugn och mikro.


Här är det blivande biorummet. Nu är nog golvet klart, Myresjöhus hade snålat med beställningen, så det saknades några kvadrat.


Från hallen mot grovköket, speglarna i garderoben gör mycket för ljuset i hallen.
Så här blir vårt golv i grovköket. Jag tycker det blir jättesnyggt!

Dotterns sovrum (men frun på bilden). Givetvis vill dottern redan måla om, suck!

Sonens rum, som numera är listat och nästan klart för bakom dörren skall man dra igenom kaminröret idag! Det är tydligen ett rejält pussel, så det tar lite tid.

Slutligen vårt sovrum. Här blev fel rätt eller hur det nu var. Tapeten är en magnolia-tapet från Borås tapeter och min älskade fru ville ha den med brun botten. Givetvis så hade den utgått när det var dags för oss att välja tapet. Då valde vi en annan med brun botten, men av någon anledning så satte målaren upp magnolia-tapeten med svart bottten! Jag är jättenöjd, för jag tycker den är ursnygg. Nu skall frun sy ett par lampskärmar, som hon inspirerades av på designmässan i förra veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar