fredag 11 december 2009

Kostnadsuppskattning

Säljaren på Alingsås Trähus har fortfarande inte svarat på min fråga om vad souterränghuset kan kosta. Märkligt, när vi berömde dem svarade säljaren med vändande mail, men nu när det är lite problem så är det tyst. Det ser inte bra ut, vill vi jobba med dem oavsett om de kommer tillbaka med en kostnadsuppskattning eller inte?

Men eftersom vi är oerhört intresserade av huset så ringde jag till en bekant, som kan det här med husbygge och diskuterade lite med honom och hans kommentar var att det blir mycket dyrare än vad vi tänkt oss. Väntat men tråkigt, fast det är bättre att ta det nu än sen, vi vill inte sitta med för höga kostnader efter husbygget, då tar vi hellre Skagerack från Myresjöhus. Då får vi mycket hus till en rimlig peng.

2 kommentarer:

  1. Lycka till med ert husval! Vu har nyss byggt ett Myresjöhus i Piteå och är nöjda med i princip allting. Bemötandet från alla inblandade har varit bra, kvaliten på huset är fantastisk, och när det varit frågor eller problem har det rättats till direkt. Vi hann byta modell fyra gånger innan allt var klart, men nu är vi så nöjda! (Håller med om det du skrev angående ljud och öppna planlösningar. Vi var också på Husknuten och tittade. Vi har valt bort loft med räcke och satt in vägg med fönster istället. Ett genidrag!)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att ni är nöjda med Myresjöhus! Jag hoppas och tror att vi också blir det.

    SvaraRadera